Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

4 hovězí zadní plátky
sůl, pepř
4 plátky anglické slaniny
1 mrkev
2 kyselé okurky
1 lžíce olivového oleje
2 cibule
150 ml tmavého piva
8 plátků čerstvého chleba

Postup přípravy

1. Maso naklepejte přes potravinářskou fólii. Osolte a opepřete z obou stran.
2. Na plátky rozdělte slaninu, nakrájenou mrkev a okurky. Zabalte a zpevněte páratky.
3. Na oleji opečte dozlatova cibule nakrájenou na kolečka.
4. Do pánve vložte závitky a 5 minut restujte z obou stran.
5. Přilijte pivo a 10 minut duste.
6. Závitky přendejte do pekáče i s výpekem a přikryjte alobalem.
7. V troubě vyhřáté na 190 °C pečte 40 minut.
8. Výpek slijte a rozmixujte dohladka tyčovým mixérem.
9. Závitky přelijte omáčkou a podávejte s chlebem nebo s knedlíkem.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty