Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Ingredience
300 g | hovězího masa předního s kostí |
1 | cibule |
3 | mrkve |
celer | |
svazek bylinek (petrželka, libeček, tymián) | |
2 | lžíce másla |
Na knedlíčky: | |
---|---|
500 g | vepřových jater |
hladkolistá petrželk | |
vejce | |
sůl | |
strouhanka |
Postup přípravy
Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny. Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky. Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky. Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY