Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Co budete potřebovat

300 g hovězího masa předního s kostí
1 cibule
3 mrkve
celer
svazek bylinek (petrželka, libeček, tymián)
2 lžíce másla
Na knedlíčky:
500 g vepřových jater
hladkolistá petrželk
vejce
sůl
strouhanka

Jak na to?

Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny. Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky. Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky. Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Polévka Snadné Česká Jak na vývary , Játra , Tymián , Petržel kadeřavá Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (19)

Co budete potřebovat

300 g hovězího masa předního s kostí
1 cibule
3 mrkve
celer
svazek bylinek (petrželka, libeček, tymián)
2 lžíce másla
Na knedlíčky:
500 g vepřových jater
hladkolistá petrželk
vejce
sůl
strouhanka

Jak na to?

Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny. Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky. Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky. Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty