Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny. Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky. Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky. Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Maso, oloupanou cibuli, 2 překrojené, oloupané mrkve, oloupaný kousek celeru a svazek bylinek zalijte ve velkém hrnci dostatkem vody. Vařte na slabém ohni 2–3 hodiny. Pak vyndejte maso i zeleninu a vývar přeceďte přes jemný cedník, vařenou zeleninu vyhoďte, maso pokrájejte a vraťte do polévky. Mrkev navíc nastrouhejte a opečte ji na másle dokřupava, pak ji přendejte do polévky. Udělejte knedlíčky: játra očistěte a pomelte, poté smíchejte s petrželkou, vejci, solí a strouhankou. Uvařte je v polévce, podávejte s petrželkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio