×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí vývar jako od maminky

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Hovězí vývar jako od maminky

Co budete potřebovat

300 g hovězího masa na polévku
3 lžíce rostlinného oleje
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček celého pepře
2 mrkve
2 petržele
1 cibule
1 palice česneku

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahnte ze všech stran.
2. Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte, odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3. Zalijte vodou, zhruba 3 cm nad náplň hrnce, a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.
4. Hotový vývar sceďte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí vývar jako od maminky

Polévka Snadné Něco lehkého Bezlepkové Bez laktózy Magazín 10/2019 Počet porcí: 6
(0)

Co budete potřebovat

300 g hovězího masa na polévku
3 lžíce rostlinného oleje
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček celého pepře
2 mrkve
2 petržele
1 cibule
1 palice česneku

Jak na to?

1. Rozpalte pánev a maso v ní na oleji osmahnte ze všech stran.
2. Vložte do hrnce spolu s kořením a očištěnou, podélně rozpůlenou zeleninou. Cibuli ponechejte s jednou vrstvou slupky, česnek opláchněte, odkrojte vrchní část se stopkou, obojí přidejte k masu.
3. Zalijte vodou, zhruba 3 cm nad náplň hrnce, a přiveďte k varu. Vařte minimálně 2 hodiny, můžete však vývar nechat táhnout i přes noc. Ze začátku vaření sbírejte pěnu.
4. Hotový vývar sceďte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat