
Hovězí tatarák

Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Česká
Bez laktózy
Oslava
Hlavní chod
Ingredience
Složení 2 porce
- Tatarský biftek 250 g
- Vejce BIO 1 ks
- Chléb mistrovský 250 g
- Cibule
- Česnek 50 g
- Sůl
- Pepř
- Tatarský biftek 250 g
- Vejce BIO 1 ks
- Chléb mistrovský 250 g
- Cibule
- Česnek 50 g
- Sůl
- Pepř
Příprava
- 1Obsah balení hovězího tataráku vložte do misky. Oloupejte a nakrájejte nadrobno 1 cibuli a důkladně promíchejte s masem. Osolte. Oddělte z jednoho vejce žloutek a přidejte k masu a promíchejte.
- 2Připravte si prkýnko nebo talíř, pomocí kulatého tvořítka naservírujte tatarák.
- 3Nakrájejte 4 plátky (250 g) Mistrovského chleba a opečte je na rozpálené grilovací pánvi z obou stran dozlatova. Oloupejte stroužek česneku a opečené topinky potřete z obou stran.
- 4Hotový tatarák opepřete, ozdobte snítkou čerstvé petrželky nebo pažitky, pokud máte doma v květináči a rovnou podávejte.
- 1Obsah balení hovězího tataráku vložte do misky. Oloupejte a nakrájejte nadrobno 1 cibuli a důkladně promíchejte s masem. Osolte. Oddělte z jednoho vejce žloutek a přidejte k masu a promíchejte.
- 2Připravte si prkýnko nebo talíř, pomocí kulatého tvořítka naservírujte tatarák.
- 3Nakrájejte 4 plátky (250 g) Mistrovského chleba a opečte je na rozpálené grilovací pánvi z obou stran dozlatova. Oloupejte stroužek česneku a opečené topinky potřete z obou stran.
- 4Hotový tatarák opepřete, ozdobte snítkou čerstvé petrželky nebo pažitky, pokud máte doma v květináči a rovnou podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.