Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí s mrkví

Další recepty a články

Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Bavorský čočkový eintopf
Bavorský čočkový...
Bavorský čočkový eintopf
Bavorský čočkový eintopf
Dýně pečená s mletým masem a...
Dýně pečená s mletým...
Dýně pečená s mletým masem a...
Dýně pečená s mletým masem a...
Kuře s duhovou zeleninou
Kuře s duhovou...
Kuře s duhovou zeleninou
Kuře s duhovou zeleninou

Hovězí s mrkví

Co budete potřebovat

1 kg hovězího předního – krku
2 velké cibule
4 mrkve
4 lžíce slunečnicového oleje
2 stroužky česneku
1 bobkový list
2 lžíce hladké mouky
1 l hovězího vývaru
120 g rajského protlaku
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcesterové omáčky
sůl, pepř
150 g nakládaného hrášku
150 g nakládané cizrny

Jak na to?

Maso nakrájejte na kostky, cibuli nasekejte najemno a mrkev nakrájejte na širší kolečka. V hrnci rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte. Poté ho vyjměte a ve výpeku orestujte cibuli. Přidejte prolisovaný česnek, bobkový list a mrkev a ještě chvíli restujte. Zaprašte moukou, promíchejte, vložte zpátky maso a podlijte hovězím vývarem. Přidejte rajský protlak, kečup, worcesterovou omáčku, sůl a pepř. Zmírněte plamen a duste 2–3 hodiny do změknutí. Občas zamíchejte, případně podlévejte trochou vody.
Když je maso měkké, vsypte do hrnce scezený hrášek a cizrnu a ještě 10 minut povařte. Podávejte s kouskem kváskového chleba nebo s vařenými brambory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí s mrkví

Hlavní chod Velmi snadné Z jednoho hrnce Bez laktózy Magazín 1/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (32)
Dušená jídla z jednoho hrnce v zimě prostě milujeme a jsou nedílnou součástí české domácí kuchyně. Klasickou kombinaci hovězího masa s mrkví a hráškem jsme tentokrát připravili s cizrnou.

Co budete potřebovat

1 kg hovězího předního – krku
2 velké cibule
4 mrkve
4 lžíce slunečnicového oleje
2 stroužky česneku
1 bobkový list
2 lžíce hladké mouky
1 l hovězího vývaru
120 g rajského protlaku
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcesterové omáčky
sůl, pepř
150 g nakládaného hrášku
150 g nakládané cizrny

Jak na to?

Maso nakrájejte na kostky, cibuli nasekejte najemno a mrkev nakrájejte na širší kolečka. V hrnci rozpalte olej a maso na něm zprudka opečte. Poté ho vyjměte a ve výpeku orestujte cibuli. Přidejte prolisovaný česnek, bobkový list a mrkev a ještě chvíli restujte. Zaprašte moukou, promíchejte, vložte zpátky maso a podlijte hovězím vývarem. Přidejte rajský protlak, kečup, worcesterovou omáčku, sůl a pepř. Zmírněte plamen a duste 2–3 hodiny do změknutí. Občas zamíchejte, případně podlévejte trochou vody.
Když je maso měkké, vsypte do hrnce scezený hrášek a cizrnu a ještě 10 minut povařte. Podávejte s kouskem kváskového chleba nebo s vařenými brambory.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Domácí žampionová pizza na...
Bavorský čočkový eintopf
Bavorský čočkový eintopf
Bavorský čočkový eintopf
Bavorský čočkový eintopf
Dýně pečená s mletým masem a...
Dýně pečená s mletým masem a...
Dýně pečená s mletým masem a...
Dýně pečená s mletým masem a...
Kuře s duhovou zeleninou
Kuře s duhovou zeleninou
Kuře s duhovou zeleninou
Kuře s duhovou zeleninou

Inspirujte se podobnými recepty