Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyGrilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve
Albert logoAlbert logo
  • Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve
Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve

Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve

Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Grilování
Hlavní chod

Ingredience4 porce

4 porce
  • Med 1 plž
  • Mrkev 8 ks
  • Olej olivový 5 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Pstruh celý 4 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Rukola 80 g
  • Feta 40 g
  • Piniové oříšky 30 g
  • Med 1 plž
  • Mrkev 8 ks
  • Olej olivový 5 plž
  • Sůl
  • Pepř
  • Pstruh celý 4 ks
  • Citron BIO 1 ks
  • Rukola 80 g
  • Feta 40 g
  • Piniové oříšky 30 g

Příprava

1
Omyté mrkve oloupejte, zbavte natě a dejte je stranou. V míse smíchejte med se 2 lžícemi olivového oleje, solí a pepřem. Mrkve podélně rozpulte, smíchejte s medovým olejem a grilujte z obou stran dozlatova.
2
Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete 2 lžícemi olivového oleje a ze všech stran osolte a opepřete. Dobře omytý citron rozkrojte, polovinu citronu pokrájejte na kolečka a ta vložte do dutiny ryby. Grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
3
Na dresink smíchejte zbylý olivový olej se šťávou z půlky citronu, solí a pepřem. Omytou rukolu rozložte na servírovací talíř, navrch položte grilované mrkve, rozdrobte fetu a posypte piniovými oříšky. Zakápněte dresinkem a servírujte s grilovanou rybou. Ozdobte mrkvovou natí.
1
Omyté mrkve oloupejte, zbavte natě a dejte je stranou. V míse smíchejte med se 2 lžícemi olivového oleje, solí a pepřem. Mrkve podélně rozpulte, smíchejte s medovým olejem a grilujte z obou stran dozlatova.
2
Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete 2 lžícemi olivového oleje a ze všech stran osolte a opepřete. Dobře omytý citron rozkrojte, polovinu citronu pokrájejte na kolečka a ta vložte do dutiny ryby. Grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
3
Na dresink smíchejte zbylý olivový olej se šťávou z půlky citronu, solí a pepřem. Omytou rukolu rozložte na servírovací talíř, navrch položte grilované mrkve, rozdrobte fetu a posypte piniovými oříšky. Zakápněte dresinkem a servírujte s grilovanou rybou. Ozdobte mrkvovou natí.

Hodnocení

Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup

Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 15 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Platný ještě dnes

Od 17.04.2024 do 23.04.2024

Platný ještě 8 dní

Od 24.04.2024 do 30.04.2024

Platný ještě 15 dní

Od 17.04.2024 do 07.05.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.