×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí queensland steak v glazuře z pomerančové kůry a boubronu

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Hovězí queensland steak v glazuře z pomerančové kůry a boubronu

Co budete potřebovat

2 hovězí queensland steaky
1 dávka glazury z pomerančové kůry a bourbonu
sůl
pepř
bazalkový dip

Jak na to?

Hovězí steaky lehce naklepejte dlaní ruky, dejte na rozpálený gril, potírejte glazurou a grilujte z obou stran. Sejměte z ohně, osolte, opepřete a podávejte s dipem.
Tip - Hovězí queensland steaky servírujte na velkém prkénku, nakrájené na tenké plátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí queensland steak v glazuře z pomerančové kůry a boubronu

Hlavní chod Velmi snadné Ostatní Chuťovky Grilování Bazalka Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 3 (7)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 hovězí queensland steaky
1 dávka glazury z pomerančové kůry a bourbonu
sůl
pepř
bazalkový dip

Jak na to?

Hovězí steaky lehce naklepejte dlaní ruky, dejte na rozpálený gril, potírejte glazurou a grilujte z obou stran. Sejměte z ohně, osolte, opepřete a podávejte s dipem.
Tip - Hovězí queensland steaky servírujte na velkém prkénku, nakrájené na tenké plátky.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019