1
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
2
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
3
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
4
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
5
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.
1
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
2
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
3
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
4
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
5
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.