Hovězí madras
Ingredience
2 lžíce olivového oleje | |
1 kg hovězího zadní bez kosti | |
3 lžíce koření Madras Curry Mild | |
2 lžíce rajčatového protlaku | |
250 ml hovězího vývaru | |
rýže a čerstvý koriandr k podávání |
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem. Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí. Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka. Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat. Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY