Hovězí Madras
Ingredience
2 | lžíce olivového oleje |
1 kg | hovězího masa, na kostky |
3 | lžíce koření Madras Curry Mild |
2 | lžíce rajčatového protlaku |
250 ml | hovězího vývaru |
rýže | |
a čerstvý koriandr k podávání |
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY