×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Hovězí Madras
30 minut , Hlavní chod , Snadné , Orientální ,

Hovězí Madras

Co budu potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 kg hovězího masa, na kostky
3 lžíce koření Madras Curry Mild
2 lžíce rajčatového protlaku
250 ml hovězího vývaru
rýže
a čerstvý koriandr k podávání

Jak na to?

Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Kuřecí pilaf

    Hlavní chod 60 minut
  • Kuře v pistáciové krustě se špenátovým hummusem

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Bulgurový tabuleh s panenkou

    Hlavní chod 60 minut