Hovězí Madras
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Hovězí Madras
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio