Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
1 kg hovězího masa, na kostky
3 lžíce koření Madras Curry Mild
2 lžíce rajčatového protlaku
250 ml hovězího vývaru
rýže
a čerstvý koriandr k podávání

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmahněte v kastrolu polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte ho minutu rozvonět. Vraťte maso a míchejte, aby se obalilo směsí.
Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a duste asi hodinu přiklopené doměkka.
Bez poklice pak nechte omáčku zredukovat.
Jezte s rýží a čerstvým koriandrem.

Pomohl vám recept?
29hodnocení4

Další videorecepty