Houbová polévka indiánské babičky
Ingredience
1 | cibule NP Bio |
1 | mrkev NP Bio |
1 | petržel |
1⁄2 | celeru |
10 g | másla |
2 | lžíce slunečnicového oleje |
sůl | |
pepř | |
5 | menších brambor NP Bio |
4 | stroužky česneku NP Bio |
2 | lžíce hl. mouky NP Bio |
1 l | zeleninového vývaru |
1 | bobkový list |
5 | kuliček nového koření |
1 | lžička kmínu |
1 | lžička houbového koření |
2 | hrsti sušených hub |
1⁄2 | hrsti majoránky |
1 | hrst petržele kudrnky |
4 | plátky kváskového chleba |
Postup přípravy
1. Zeleninu očistěte, nakrájejte na kostičky a restujte na rozpáleném másle s trochou oleje a soli dozlatova. Opepřete. Přisypte očištěné a nakrájené brambory, prolisovaný česnek, mouku, orestujte a podlijte vývarem. Přidejte koření a vařte 10 minut.
2. Sušené houby spařte a nechte nabobtnat. Sceďte, přidejte do polévky, přisypte majoránku a vařte dalších 5–10 minut do změknutí. Ozdobte petrželkou a podávejte s chlebem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY