Hermelínovo-houbová kapsa
Ingredience
25 g | másla |
300 g | čerstvých hub, nakrájených |
2 | stroužky česneku, prolisované |
1 | lžíce lístků rozmarýnu, nasekaných |
sůl | |
pepř | |
400 g | čerstvého špenátu |
2 | pláty listového těsta |
3 | hermelíny, na plátky |
1 | vejce, prošlehané |
Postup přípravy
Houby 2–3 minuty opékejte v pánvi na másle, přidejte česnek, rozmarýn, sůl, pepř a opékejte další 2 minuty. Špenát přelijte v cedníku vařící a pak studenou vodou, nechte vykapat a pak vymačkejte. Jeden plát listového těsta rozložte na plech s pečicím papírem, rozprostřete na něj špenát, houby a hermelín. Na všech stranách nechte asi 2 cm okraj, který pomažte prošlehaným vejcem. Zakryjte druhým plátem těsta, prsty a pak zoubky vidličky přimáčkněte. Vrchní těsto propíchejte vidličkou a nechte 20 minut chladit. Pak ho pomažte prošlehaným vejcem a pečte 15–20 minut při 180 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY