
Hermelínovo-houbová kapsa
Postup přípravy
Houby 2–3 minuty opékejte v pánvi na másle, přidejte česnek, rozmarýn, sůl, pepř a opékejte další 2 minuty. Špenát přelijte v cedníku vařící a pak studenou vodou, nechte vykapat a pak vymačkejte. Jeden plát listového těsta rozložte na plech s pečicím papírem, rozprostřete na něj špenát, houby a hermelín. Na všech stranách nechte asi 2 cm okraj, který pomažte prošlehaným vejcem. Zakryjte druhým plátem těsta, prsty a pak zoubky vidličky přimáčkněte. Vrchní těsto propíchejte vidličkou a nechte 20 minut chladit. Pak ho pomažte prošlehaným vejcem a pečte 15–20 minut při 180 °C.
Pomohl vám recept?
3hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod