Hanácká syrnica s puklou bramborou
Ingredience
4 | brambory typu A |
sůl | |
20 g | másla |
1⁄2 | lžičky celého kmínu |
250 g | olomouckých tvarůžků |
1 l | plnotučného mléka |
1⁄4 | svazku čerstvé pažitky |
Postup přípravy
1. Brambory ve slupce vložte do hrnce a uvařte v osolené vodě doměkka.
2. V jiném hrnci rozehřejte máslo a orestujte na něm kmín. Přidejte na kostky nakrájené tvarůžky a nechte je rozpustit. Přilijte mléko, osolte a krátce provařte.
3. Brambory nakrojte do kříže, vložte do talířů a přelijte polévkou. Posypte nasekanou pažitkou a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY