Grilovaný pstruh se zeleninou
Ingredience
1 | čerstvý pstruh |
2–3 | stroužky česneku |
2 | snítky rozmarýnu |
100 g | anglické slaniny |
sůl | |
pepř | |
olivový olej | |
1 | citron |
2 | větvičky cherry rajčátek |
1 | cuketa |
Postup přípravy
Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.
1) Pokud nemáte již vykuchanou rybu, pstruha nejprve vykuchejte, a následně omyjte. Omytou rybu osolte, opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou. Dále vyložte břišní dutinu pstruha česnekem, slaninou a rozmarýnem. Pstruha grilujte přibližně 8 minut, dejte ale pozor, aby se vám nepřipálil.
2) Nakrájejte cherry rajčátka na poloviny a cuketu na plátky. Poté ogrilujte zeleninu společně se pstruhem do změknutí.
Doporučujeme vyzkoušet také grilovat zeleninu společně se pstruhem zabalené v alobalu. Šťáva ze zeleniny se spojí s masem a vytvoří tak velmi chutný celek.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY