×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh se zeleninou

Další recepty a články

Sezóna grilování s Albertem
Sezóna grilování s...
Sezóna grilování s Albertem
Sezóna grilování s Albertem
Grilování aneb oheň, plyn nebo...
Grilování aneb oheň,...
Grilování aneb oheň, plyn nebo...
Grilování aneb oheň, plyn nebo...

Grilovaný pstruh se zeleninou

Co budete potřebovat

1 čerstvý pstruh
2–3 stroužky česneku
2 snítky rozmarýnu
100 g anglické slaniny
sůl
pepř
olivový olej
1 citron
2 větvičky cherry rajčátek
1 cuketa

Jak na to?

Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.

1) Pokud nemáte již vykuchanou rybu, pstruha nejprve vykuchejte, a následně omyjte. Omytou rybu osolte, opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou. Dále vyložte břišní dutinu pstruha česnekem, slaninou a rozmarýnem. Pstruha grilujte přibližně 8 minut, dejte ale pozor, aby se vám nepřipálil.

2) Nakrájejte cherry rajčátka na poloviny a cuketu na plátky. Poté ogrilujte zeleninu společně se pstruhem do změknutí.

Doporučujeme vyzkoušet také grilovat zeleninu společně se pstruhem zabalené v alobalu. Šťáva ze zeleniny se spojí s masem a vytvoří tak velmi chutný celek.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Grilování Grilování Grilování , Březen Magazín 7/2012
Průměrné hodnocení 4 (19)

Co budete potřebovat

1 čerstvý pstruh
2–3 stroužky česneku
2 snítky rozmarýnu
100 g anglické slaniny
sůl
pepř
olivový olej
1 citron
2 větvičky cherry rajčátek
1 cuketa

Jak na to?

Pro milovníky ryb jsme připravili recept na grilovaného pstruha se zeleninou. Při grilování plněného pstruha se skvěle propojí chutě česneku, slaniny a rozmarýnu s masem, čímž se dosáhne výtečně jemné chuti.

1) Pokud nemáte již vykuchanou rybu, pstruha nejprve vykuchejte, a následně omyjte. Omytou rybu osolte, opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou. Dále vyložte břišní dutinu pstruha česnekem, slaninou a rozmarýnem. Pstruha grilujte přibližně 8 minut, dejte ale pozor, aby se vám nepřipálil.

2) Nakrájejte cherry rajčátka na poloviny a cuketu na plátky. Poté ogrilujte zeleninu společně se pstruhem do změknutí.

Doporučujeme vyzkoušet také grilovat zeleninu společně se pstruhem zabalené v alobalu. Šťáva ze zeleniny se spojí s masem a vytvoří tak velmi chutný celek.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Sezóna grilování s Albertem
Sezóna grilování s Albertem
Sezóna grilování s Albertem
Sezóna grilování s Albertem
Grilování aneb oheň, plyn nebo...
Grilování aneb oheň, plyn nebo...
Grilování aneb oheň, plyn nebo...
Grilování aneb oheň, plyn nebo...

Inspirujte se podobnými recepty