Grilovaný pstruh s celozrnným kuskusem
Ingredience
200 g | celozrnného kuskusu |
400 ml | zeleninového vývaru, vroucího |
2 | čerství pstruzi, opláchnutí |
Sůl, pepř | |
2 | lžičky provensálského koření |
1 | červená cibule, na kolečka |
1 | lžíce strouhaného kokosu |
1 | a ½ pomeranče |
1 | limeta |
Hrst mátových lístků | |
1 | citron, na čtvrtky |
Postup přípravy
Kuskus zalijte horkým vývarem a přiklopený nechte nabobtnat. Poté promíchejte, aby rychleji vychladl. Pstruhy na bocích 3× nařízněte, osolte, opepřete, posypejte provensálským kořením a dejte na gril. Grilujte z každé strany 5–7 minut.
Do mísy vložte kuskus s cibulí, kokosem, vyfiletovaným pomerančem a mátou. Přelijte zálivkou z oleje, šťávy z půlky pomeranče, limetové šťávy, soli a pepře. Pstruha servírujte s kouskem citronu, s kuskusovým salátem a sklenicí bílého vína.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY