×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh s celozrnným kuskusem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaný pstruh s celozrnným kuskusem

Co budete potřebovat

200 g celozrnného kuskusu
400 ml zeleninového vývaru, vroucího
2 čerství pstruzi, opláchnutí
Sůl, pepř
2 lžičky provensálského koření
1 červená cibule, na kolečka
1 lžíce strouhaného kokosu
1 a ½ pomeranče
1 limeta
Hrst mátových lístků
1 citron, na čtvrtky

Jak na to?

Kuskus zalijte horkým vývarem a přiklopený nechte nabobtnat. Poté promíchejte, aby rychleji vychladl. Pstruhy na bocích 3× nařízněte, osolte, opepřete, posypejte provensálským kořením a dejte na gril. Grilujte z každé strany 5–7 minut.

Do mísy vložte kuskus s cibulí, kokosem, vyfiletovaným pomerančem a mátou. Přelijte zálivkou z oleje, šťávy z půlky pomeranče, limetové šťávy, soli a pepře. Pstruha servírujte s kouskem citronu, s kuskusovým salátem a sklenicí bílého vína.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh s celozrnným kuskusem

Hlavní chod Snadné Česká Ryby Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

200 g celozrnného kuskusu
400 ml zeleninového vývaru, vroucího
2 čerství pstruzi, opláchnutí
Sůl, pepř
2 lžičky provensálského koření
1 červená cibule, na kolečka
1 lžíce strouhaného kokosu
1 a ½ pomeranče
1 limeta
Hrst mátových lístků
1 citron, na čtvrtky

Jak na to?

Kuskus zalijte horkým vývarem a přiklopený nechte nabobtnat. Poté promíchejte, aby rychleji vychladl. Pstruhy na bocích 3× nařízněte, osolte, opepřete, posypejte provensálským kořením a dejte na gril. Grilujte z každé strany 5–7 minut.

Do mísy vložte kuskus s cibulí, kokosem, vyfiletovaným pomerančem a mátou. Přelijte zálivkou z oleje, šťávy z půlky pomeranče, limetové šťávy, soli a pepře. Pstruha servírujte s kouskem citronu, s kuskusovým salátem a sklenicí bílého vína.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat