
Grilované kotlety s fazolovým salátem
Ingredience
4 | vepřové kotlety |
150 ml | slunečnicového oleje |
2 | stroužky česneku |
2 | lžíce třtinového cukru |
4 | lžičky grilovacího koření |
2 | lžičky sušeného tymiánu |
sůl, pepř | |
200 g | brambor |
100 g | zelených fazolek |
80 ml | ostrého kečupu |
10 ml | worcesteru |
5 | kapek tabaska |
1 | lžíce medu |
2 | lžičky oregana |
425 ml | červených fazolí ve slaném nálevu |
½ | červené cibule |
150 g | cherry rajčat mix |
40 ml | olivového oleje |
2 | lžíce bílého vinného octa |
Postup přípravy
1. Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2. Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3. Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4. Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5. Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6. Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod