Grilované kotlety s fazolovým salátem
Ingredience
4 | vepřové kotlety |
150 ml | slunečnicového oleje |
2 | stroužky česneku |
2 | lžíce třtinového cukru |
4 | lžičky grilovacího koření |
2 | lžičky sušeného tymiánu |
sůl, pepř | |
200 g | brambor |
100 g | zelených fazolek |
80 ml | ostrého kečupu |
10 ml | worcesteru |
5 | kapek tabaska |
1 | lžíce medu |
2 | lžičky oregana |
425 ml | červených fazolí ve slaném nálevu |
½ | červené cibule |
150 g | cherry rajčat mix |
40 ml | olivového oleje |
2 | lžíce bílého vinného octa |
Postup přípravy
1. Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2. Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3. Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4. Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5. Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6. Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY