Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilované kotlety s fazolovým salátem

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Grilované kotlety s fazolovým salátem

Co budete potřebovat

4 vepřové kotlety
150 ml slunečnicového oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce třtinového cukru
4 lžičky grilovacího koření
2 lžičky sušeného tymiánu
sůl, pepř
200 g brambor
100 g zelených fazolek
80 ml ostrého kečupu
10 ml worcesteru
5 kapek tabaska
1 lžíce medu
2 lžičky oregana
425 ml červených fazolí ve slaném nálevu
½ červené cibule
150 g cherry rajčat mix
40 ml olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa

Jak na to?

1. Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2. Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3. Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4. Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5. Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6. Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované kotlety s fazolovým salátem

Snadné Maso Grilování Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 vepřové kotlety
150 ml slunečnicového oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce třtinového cukru
4 lžičky grilovacího koření
2 lžičky sušeného tymiánu
sůl, pepř
200 g brambor
100 g zelených fazolek
80 ml ostrého kečupu
10 ml worcesteru
5 kapek tabaska
1 lžíce medu
2 lžičky oregana
425 ml červených fazolí ve slaném nálevu
½ červené cibule
150 g cherry rajčat mix
40 ml olivového oleje
2 lžíce bílého vinného octa

Jak na to?

1. Kotlety naložte na 2 hodiny do marinády z oleje, rozmělněného česneku, cukru, koření, tymiánu, soli a pepře.
2. Omyté brambory vařte ve slupce 15 minut. Fazolky zbavené stopek povařte 8 minut a zchlaďte v ledové vodě. Scezené brambory překrojte na poloviny.
3. Kotlety grilujte přiklopené na střední žár 10 minut z každé strany. Po otočení přidejte brambory na grilovacím tácku, osolte a opepřete.
4. Na dip rozmíchejte kečup, worcester, tabasko, med a 1 lžičku oregana.
5. Brambory promíchejte s fazolkami, scezenými fazolemi, nudličkami cibule, rozpůlenými cherry rajčaty. Přelijte zálivkou z olivového oleje, octa, oregana, soli a pepře.
6. Kotletky podávejte s fazolkovým salátem a kečupovým dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty