Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná zelenina

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Grilovaná zelenina

Co budete potřebovat

2 červené paprik
3 lžíce olivového oleje + na potření pánve
1 lžíce červeného vinného octa
1 stroužek česneku, utřený nožem
1 červená chilli paprička, zbavená semínek, nasekaná najemno
1 lilek, nakrájený na kolečka
1 větší cuketa, na kolečka
2 červené cibule, nakrájené na kolečka
6 sušených rajčat nakládaných v oleji, na proužky
hrst černých oliv
sůl, pepř

Jak na to?

1. Papriky nechte pod grilem v troubě zcela zčernat. Dejte je do mísy a přiklopte talířem.
2. Zatímco papriky chladnou, smíchejte ve velké míse olej, ocet, česnek a chilli papričku. Kolečka lilku, cukety a cibule postupně opečte na olejem potřené grilovací pánvi – cuketa a cibule můžou být do poloměkka, lilek udělejte absolutně měkký. Poté zeleninu dejte do mísy s marinadou a pořadně ji promíchejte. Papriky oloupejte a nakrájejte na nudličky. Spolu se sušenými rajčaty a olivami vmíchejte k zelenině. Osolte a opepřete podle chuti. Můžete rovněž ještě zastřiknout olejem. Servírujte k sendvičům s kozím sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná zelenina

Příloha Velmi snadné Česká Grilování Grilování Červen , Rajče , Chilli paprička Magazín 6/2011
Průměrné hodnocení 5 (3)

Co budete potřebovat

2 červené paprik
3 lžíce olivového oleje + na potření pánve
1 lžíce červeného vinného octa
1 stroužek česneku, utřený nožem
1 červená chilli paprička, zbavená semínek, nasekaná najemno
1 lilek, nakrájený na kolečka
1 větší cuketa, na kolečka
2 červené cibule, nakrájené na kolečka
6 sušených rajčat nakládaných v oleji, na proužky
hrst černých oliv
sůl, pepř

Jak na to?

1. Papriky nechte pod grilem v troubě zcela zčernat. Dejte je do mísy a přiklopte talířem.
2. Zatímco papriky chladnou, smíchejte ve velké míse olej, ocet, česnek a chilli papričku. Kolečka lilku, cukety a cibule postupně opečte na olejem potřené grilovací pánvi – cuketa a cibule můžou být do poloměkka, lilek udělejte absolutně měkký. Poté zeleninu dejte do mísy s marinadou a pořadně ji promíchejte. Papriky oloupejte a nakrájejte na nudličky. Spolu se sušenými rajčaty a olivami vmíchejte k zelenině. Osolte a opepřete podle chuti. Můžete rovněž ještě zastřiknout olejem. Servírujte k sendvičům s kozím sýrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger

Inspirujte se podobnými recepty