Grilovaná vepřová panenka s fazolovým salátem
Ingredience
600 g | vepřové panenky |
sůl, pepř | |
2 | lžičky pálivé papriky |
1 | mrkev, nakrájená na kostičky |
50 g | baby špenátu, nakrájeného nahrubo |
2 | červené chilli papričky, nakrájené najemno |
2 | stroužky česneku, prolisovaného |
50 g | cherry rajčat, na čtvrtky |
1 | lžíce římského kmínu |
100 g | bílých fazolí |
hrst čerstvé petrželky, nasekané nadrobno |
Postup přípravy
Panenku opepřete, osolte, posypte paprikou a na pánvi prudce opečte. Troubu předehřejte na 90 °C. Vložte do trouby a pečte ještě 20 minut.
Fazole uvařte podle návodu. Mrkev, špenát a chilli papričky orestujte na oleji, přidejte česnek, rajčata, kmín a fazole.
Maso naporcujte a servírujte se zeleninovou směsí, posypané petrželkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY