Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Gigantes plaki zapečené fazole

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu

Gigantes plaki zapečené fazole

Co budete potřebovat

400 g velkých bílých fazolí
3 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
800 g soudkových rajčat
1 lžička cukru
1 lžička oregana
1 špetka mleté skořice
sůl, pepř
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Den předem namočte fazole. Druhý den je propláchněte, zalijte vodou a hodinu vařte.
2. Na 2 lžících oleje opečte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Vmíchejte protlak a spařená, oloupaná rajčata, nakrájená na kousky. Přidejte cukr, oregano, skořici a 5 minut povařte. Osolte a opepřete. Vmíchejte slité fazole.
3. Směs přelijte do zapékací nádoby, zakapejte zbývajícím olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte 45 minut. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gigantes plaki zapečené fazole

Hlavní chod Snadné Středomořská Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (9)

Co budete potřebovat

400 g velkých bílých fazolí
3 lžíce olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce rajčatového protlaku
800 g soudkových rajčat
1 lžička cukru
1 lžička oregana
1 špetka mleté skořice
sůl, pepř
1 hrst hladkolisté petrželky

Jak na to?

1. Den předem namočte fazole. Druhý den je propláchněte, zalijte vodou a hodinu vařte.
2. Na 2 lžících oleje opečte nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Vmíchejte protlak a spařená, oloupaná rajčata, nakrájená na kousky. Přidejte cukr, oregano, skořici a 5 minut povařte. Osolte a opepřete. Vmíchejte slité fazole.
3. Směs přelijte do zapékací nádoby, zakapejte zbývajícím olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte 45 minut. Posypte nasekanou petrželkou a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Kuře po portugalsku s...
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu
Ryby v jogurtu a sezamu

Inspirujte se podobnými recepty