Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Gazpacho ze zelených jablek

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Gazpacho ze zelených jablek

Co budete potřebovat

9 zelených jablek
1 řapíkatý celer
2cm kousek zázvoru
1 okurka
3 limety
6 lžic agávového sirupu
sůl, pepř
10 kostek ledu

Jak na to?

1. Osm omytých jablek rozčtvrťte a zbavte jádřinců. Ze stonků celeru škrabkou oloupejte povrch, zbavíte jej tak vláken, která se těžko mixují. Listy celeru uchovejte na později na ozdobu. Zázvor oloupejte.
2. Do mixéru vsypte polovinu množství jablek, okrájeného celeru, okurky, vymačkejte šťávu z jedné limety, 4 lžíce sirupu a půlku zázvoru. Rozmixujte dohladka.
3. Ochutnejte, podle chuti osolte a opepřete. Přisypte 5 kostek ledu a opět rozmixujte. Rozlijte do dvou misek a postup zopakujte.
4. Nakonec gazpacho ozdobte plátkem jablka, kolečky okurky a listy celeru. Případně květy čistého jetele, roste-li vám na zahradě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gazpacho ze zelených jablek

Polévka Snadné Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Gazpacho je studená zeleninová nebo ovocná polévka, která pochází ze španělské Andalusie. V horkých letních dnech se touto osvěžující verzí nebojte nahradit klasickou polévku.

Co budete potřebovat

9 zelených jablek
1 řapíkatý celer
2cm kousek zázvoru
1 okurka
3 limety
6 lžic agávového sirupu
sůl, pepř
10 kostek ledu

Jak na to?

1. Osm omytých jablek rozčtvrťte a zbavte jádřinců. Ze stonků celeru škrabkou oloupejte povrch, zbavíte jej tak vláken, která se těžko mixují. Listy celeru uchovejte na později na ozdobu. Zázvor oloupejte.
2. Do mixéru vsypte polovinu množství jablek, okrájeného celeru, okurky, vymačkejte šťávu z jedné limety, 4 lžíce sirupu a půlku zázvoru. Rozmixujte dohladka.
3. Ochutnejte, podle chuti osolte a opepřete. Přisypte 5 kostek ledu a opět rozmixujte. Rozlijte do dvou misek a postup zopakujte.
4. Nakonec gazpacho ozdobte plátkem jablka, kolečky okurky a listy celeru. Případně květy čistého jetele, roste-li vám na zahradě.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka

Inspirujte se podobnými recepty