Gazpacho ze zelených jablek
Ingredience
9 | zelených jablek |
1 | řapíkatý celer |
2cm | kousek zázvoru |
1 | okurka |
3 | limety |
6 | lžic agávového sirupu |
sůl, pepř | |
10 | kostek ledu |
Postup přípravy
1. Osm omytých jablek rozčtvrťte a zbavte jádřinců. Ze stonků celeru škrabkou oloupejte povrch, zbavíte jej tak vláken, která se těžko mixují. Listy celeru uchovejte na později na ozdobu. Zázvor oloupejte.
2. Do mixéru vsypte polovinu množství jablek, okrájeného celeru, okurky, vymačkejte šťávu z jedné limety, 4 lžíce sirupu a půlku zázvoru. Rozmixujte dohladka.
3. Ochutnejte, podle chuti osolte a opepřete. Přisypte 5 kostek ledu a opět rozmixujte. Rozlijte do dvou misek a postup zopakujte.
4. Nakonec gazpacho ozdobte plátkem jablka, kolečky okurky a listy celeru. Případně květy čistého jetele, roste-li vám na zahradě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY