
French toast z mazance
Postup přípravy
1. Do polévkového talíře nalijte 100 ml mléka, rozšlehejte jej s 2 vejci, vanilkovým cukrem, 2 lžícemi medu, ½ lžičky skořice, špetkou soli a lžící rumu.
2. Plátky mazance, jeden po druhém, vložte do mléčné směsi a nechte z každé strany nasáknout.
3. V pánvi nechte rozpustit 80 g másla a z obou stran na něm tousty dozlatova opečte.
4. Podávejte se zakysanou smetanou a ovocem. Dobrou chuť a krásné velikonoční ráno.
Pomohl vám recept?
2hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod