French toast z mazance
Ingredience
100 ml | 1,5% čerstvého mléka Česká chuť |
2 | vejce Česká chuť |
1 | vanilkový cukr |
2 | lžíce medu |
½ | lžičky skořice |
sůl | |
1 | lžíce rumu |
4 | plátky mazance |
80 g | másla Česká chuť |
150 g | zakysané smetany |
100 g | banánů |
100 g | jahod |
50 g | borůvek |
Postup přípravy
1. Do polévkového talíře nalijte 100 ml mléka, rozšlehejte jej s 2 vejci, vanilkovým cukrem, 2 lžícemi medu, ½ lžičky skořice, špetkou soli a lžící rumu.
2. Plátky mazance, jeden po druhém, vložte do mléčné směsi a nechte z každé strany nasáknout.
3. V pánvi nechte rozpustit 80 g másla a z obou stran na něm tousty dozlatova opečte.
4. Podávejte se zakysanou smetanou a ovocem. Dobrou chuť a krásné velikonoční ráno.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY