Bramboráky s masovo-houbovou směsí
Bramboráky nejsou typickým podzimním jídlem pouze pro český národ. Verze, kterou jsme pro vás připravili, je inspirována ukrajinským receptem a věříme, že si na něm pochutnáte i vy.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 50 g
- Žampiony 250 g
- Cibule 1 ks
- Kmín mletý 1/2 člž
- Česnek 2 strouž.
- Mleté maso hovězí 400 g
- Bujón hovězí 1 ks
- Sůl
- Smetana na vaření 180 ml
- Brambory 400 g
- Majoránka sušená 1 hrs.
- Mouka hladká 100 g
- Petržel hladkolistá
- Olej slunečnicový
- Vejce 1 ks
- Pepř
- Máslo 50 g
- Žampiony 250 g
- Cibule 1 ks
- Kmín mletý 1/2 člž
- Česnek 2 strouž.
- Mleté maso hovězí 400 g
- Bujón hovězí 1 ks
- Sůl
- Smetana na vaření 180 ml
- Brambory 400 g
- Majoránka sušená 1 hrs.
- Mouka hladká 100 g
- Petržel hladkolistá
- Olej slunečnicový
- Vejce 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.