Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami

Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami

Ingredience

400 g krůtích prsních řízků
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje
2 francouzské bagety
2 avokáda
200 g sýra Krolewski plátky
1/2 červené papriky
1/2 žluté papriky
1 hrst čerstvého koriandru

Postup přípravy

1. Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2. Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem. Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty