Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsních řízků
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje
2 francouzské bagety
2 avokáda
200 g sýra Krolewski plátky
1/2 červené papriky
1/2 žluté papriky
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2. Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem. Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami

Svačina Velmi snadné Maso Sendvič Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g krůtích prsních řízků
sůl, pepř
3 lžíce olivového oleje
2 francouzské bagety
2 avokáda
200 g sýra Krolewski plátky
1/2 červené papriky
1/2 žluté papriky
1 hrst čerstvého koriandru

Jak na to?

1. Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2. Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem. Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty