
Francouzská bageta s krůtím masem a paprikami
Postup přípravy
1. Omyté krůtí maso osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na tenčí řízky. Každý kousek osolte a opepřete z obou stran. Maso opečte na pánvi na 2 lžících oleje dozlatova a zakryté dejte stranou odpočinout.
2. Bagetu rozpulte na 2 poloviny a každou polovinu ještě rozpulte. Vnější strany bagety potřete zbylým olejem. Naplňte ji pokrájeným avokádem, plátky sýra, pokrájeným krůtím masem, pokrájenými paprikami a koriandrem. Přiklopte druhou stranou bagety a položte na rozpálenou grilovací pánev. Bagetu zatižte pánvičkou. Po chvíli bagetu obraťte a postupujte stejně. Pečte, dokud se neobjeví klasická grilovací mřížka.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod