Fire cider ohnivý jablečný ocet
Ingredience
6 | stroužků česneku |
2 | chilli papričky |
6 cm | zázvoru |
4 | snítky čerstvého rozmarýnu |
6 cm | křenu |
5 | kuliček černého pepře |
4 | ks skořice |
1 | cibule |
4 | snítky čerstvého tymiánu |
2 | bio citrony |
500 ml | jablečného octa |
270 g | medu |
Postup přípravy
1. Do velké sklenice o objemu 1 ½ l nebo do dvou až tří menších sklenic postupně vrstvěte nahrubo nakrájený česnek, chilli papričky, zázvor, snítky rozmarýnu, křen, kuličky pepře, skořici, cibuli, tymián a citron. Zalijte jablečným octem a sklenici uzavřete. Nechte louhovat na tmavém a chladném místě 2 až 3 týdny.
2. Poté přeceďte a smíchejte s medem. Opět nalijte do uzavíratelné sklenice a skladujte v chladničce až půl roku. Užívejte ráno 1 lžíci na prohřátí organismu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY