
Pomalu pečený hovězí krk s celerovým pyré
Zaručujeme vám maso jako mandle, dokonale šťavnaté a měkké. Fígl spočívá v pomalém pečení při nízké teplotě, která dokonale rozvolní masová vlákna.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí krk 750 g
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Řapíkatý celer 2 řap.
- Mrkev 1 ks
- Červené víno 100 ml
- Hovězí krk 750 g
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový
- Cibule 1 ks
- Česnek 4 strouž.
- Tymián čerstvý 1 svaz.
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Řapíkatý celer 2 řap.
- Mrkev 1 ks
- Červené víno 100 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.