×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Filet z  lososa pečený na grilu

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Filet z  lososa pečený na grilu

Co budete potřebovat

Ochucené máslo [Máslo]
60 g másla
1 lžíce nakrájené čerstvé bazalky
1 lžička nakrájené petrželky
1/2 lžičky soli
kůra z poloviny citronu
2 mrkve
1/2 pórku
1 červená nebo žlutá paprika
2 stroužky česneku
4 lososové filety 
(zhruba 120–150 g jeden)
sůl

Jak na to?

Máslo nechte změknout a  smíchejte s  bazalkou, petrželkou, solí a  nastrouhanou kůrou z  jednoho citronu. Na chvilku vraťte do ledničky vychladit.
Mrkev, pórek a  papriku nakrájejte na jemné nudličky, česnek nasekejte.
Připravte si dostatečně velké archy pečicího papíru. Doprostřed každého archu dejte čtvrtinu nakrájené zeleniny. Na ni položte filet z  lososa. Osolte a  posypte nasekaným česnekem. Na každou porci dejte také díl ochuceného másla.
Poté pečlivě zabalte do balíčku. Konce můžete k  sobě secvaknout dřevěnými kolíčky, aby lépe držely. Připravené balíčky položte na gril trochu stranou od velkého žáru a  pečte 20–25 minut při střední teplotě. Při pečení se papilota nafoukne a  zhnědne.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Filet z  lososa pečený na grilu

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Grilování Bezlepkové Bazalka , Petržel kadeřavá Magazín 8/2017 Počet porcí: 4
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma
Chcete-li z grilu něco dobrého a přitom lehkého, určitě vyzkoušejte tento recept.

Co budete potřebovat

Ochucené máslo [Máslo]
60 g másla
1 lžíce nakrájené čerstvé bazalky
1 lžička nakrájené petrželky
1/2 lžičky soli
kůra z poloviny citronu
2 mrkve
1/2 pórku
1 červená nebo žlutá paprika
2 stroužky česneku
4 lososové filety 
(zhruba 120–150 g jeden)
sůl

Jak na to?

Máslo nechte změknout a  smíchejte s  bazalkou, petrželkou, solí a  nastrouhanou kůrou z  jednoho citronu. Na chvilku vraťte do ledničky vychladit.
Mrkev, pórek a  papriku nakrájejte na jemné nudličky, česnek nasekejte.
Připravte si dostatečně velké archy pečicího papíru. Doprostřed každého archu dejte čtvrtinu nakrájené zeleniny. Na ni položte filet z  lososa. Osolte a  posypte nasekaným česnekem. Na každou porci dejte také díl ochuceného másla.
Poté pečlivě zabalte do balíčku. Konce můžete k  sobě secvaknout dřevěnými kolíčky, aby lépe držely. Připravené balíčky položte na gril trochu stranou od velkého žáru a  pečte 20–25 minut při střední teplotě. Při pečení se papilota nafoukne a  zhnědne.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.