Fazolová polévka s kapustou a klobásou
Ingredience
5 | lžic oleje |
1 | velká cibule |
½ | lžičky chilli |
225 g | fazolí namočených přes noc ABio |
600 g | brambor typu B |
150 g | pikantní klobásy |
2 | stroužky česneku |
600 ml | zeleninového vývaru |
1/2 | menší kapusty |
sůl |
Postup přípravy
V hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli nakrájenou na plátky a chilli. Přikryjte poklicí a na mírném ohni poduste asi 10 minut.
Poté slijte fazole, přidejte je k cibuli a zalijte litrem vody. Vařte asi 1 hodinu, dokud nebudou fazole měkké.
Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte na kostičky. Klobásu nakrájejte na plátky a orestujte ji na pánvi. Na minutu přisypte nasekaný česnek a poté vše shrňte do hrnce k uvařeným fazolím. Přidejte vývar a brambory, osolte a povařte ještě 10 minut.
Poté do polévky nasypte kapustu nakrájenou na tenké proužky a ještě 5 minut vařte přiklopené pokličkou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY