Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Farmbrie sendvič s rukolovým máslem

Další recepty a články

Toast s krůtím masem a nivou
Toast s krůtím masem...
Toast s krůtím masem a nivou
Toast s krůtím masem a nivou
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Sýrový chlebíček pro...
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...
Bio kaiserka s...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...

Farmbrie sendvič s rukolovým máslem

Co budete potřebovat

60 g másla
2 hrsti rukoly
½ hrsti čerstvé bazalky
1 lžička medu
½ bio citronu
sůl
pepř
4 ředkvičky
100 g sýra Farmbrie 45 % Albert Excellent
4 plátky vícezrnného chleba
4 listy salátu Little gem

Jak na to?

1. Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu. Odeberte 1 hrst rukoly a najemno ji nasekejte spolu s bazalkou.

2. Máslo vložte do střední misky, přisypte nasekané bylinky, med, najemno strouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete dle chuti. Lžící nebo malou vařečkou máslo třete tak, aby se spojilo se všemi surovinami.

3. Omyté a očistěné ředkvičky nakrájejte na kolečka a sýr nakrájejte na plátky.

4. Na krajíc chleba namažte rukolové máslo, položte listy salátu, ředkvičky, sýr a zasypte zbylou rukolou. Vrchní část chleba taktéž namažte rukolovým máslem, přiklopte a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Farmbrie sendvič s rukolovým máslem

Svačina Velmi snadné Sendvič Vegetariánské Magazín 3/2021 Počet porcí: 2
(0)
Krémový sýr brie dozrává zvenčí dovnitř. Jakmile na povrchu sýra začnou kvést malé skvrnky, ihned si vytvoří kůži. Tato živá kůra uvnitř rozkládá tuky a bílkoviny a přeměňuje pevné látky na stále více krémovou strukturu, díky které déle zraje.

Co budete potřebovat

60 g másla
2 hrsti rukoly
½ hrsti čerstvé bazalky
1 lžička medu
½ bio citronu
sůl
pepř
4 ředkvičky
100 g sýra Farmbrie 45 % Albert Excellent
4 plátky vícezrnného chleba
4 listy salátu Little gem

Jak na to?

1. Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu. Odeberte 1 hrst rukoly a najemno ji nasekejte spolu s bazalkou.

2. Máslo vložte do střední misky, přisypte nasekané bylinky, med, najemno strouhanou kůru z dobře omytého citronu, osolte a opepřete dle chuti. Lžící nebo malou vařečkou máslo třete tak, aby se spojilo se všemi surovinami.

3. Omyté a očistěné ředkvičky nakrájejte na kolečka a sýr nakrájejte na plátky.

4. Na krajíc chleba namažte rukolové máslo, položte listy salátu, ředkvičky, sýr a zasypte zbylou rukolou. Vrchní část chleba taktéž namažte rukolovým máslem, přiklopte a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Toast s krůtím masem a nivou
Toast s krůtím masem a nivou
Toast s krůtím masem a nivou
Toast s krůtím masem a nivou
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Sýrový chlebíček pro medvěda...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...
Bio kaiserka s rybářskými řezy...

Inspirujte se podobnými recepty