Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1–2 lžíce olivového oleje
1 velká cibule, nakrájená najemno
2–3 stroužky česneku, rozmělněné
300 g točeného salámu
půl lžičky pálivé papriky
1 čerstvá chilli paprička, nakrájená najemno
2 plechovky nakládaných červených fazolí
1 plechovka nakládaných rajčat
2 bobkové listy
2 větvičky rozmarýnu
pálivý kečup podle potřeby
sůl a čerstvě namletý černý pepř
150 g čedaru
chleba k podávání

Postup přípravy

Ve velké pánvi s vyšším dnem nebo širším kastrolu rozpalte olej a pak na něm tři až čtyři minuty opékejte cibuli. Přidejte česnek, promíchejte a zhruba po minutě vsypte i točenák nakrájený na kostičky a zprudka opečte. Přidejte pálivou papriku i chilli papričku, zamíchejte a přisypte slité fazole a rajčata. Vhoďte bobkové listy, pár lístku rozmarýnu (zbytek nechte na ozdobu) a nechte deset minut prohřát. Chuť dotáhněte kečupem, osolte a opepřete. Podávejte zasypané čedarem, ozdobené rozmarýnem a s pořádným krajícem čerstvého chleba.

Pomohl vám recept?
37hodnocení4

Další videorecepty