×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Snadné farmářské burgery

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Snadné farmářské burgery

Co budete potřebovat

2–3 cibule
olivový olej
150 g třtinového cukru
4 lžíce balzamikového octa
sůl
2 červené papriky
1 avokádo
100 g čedaru
600 g 
mletého hovězího krku
čerstvě mletý pepř
4 burgerové housky

Jak na to?

Cibuli pokrájejte na klínky. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a cibuli pomalu restujte dotmava. Přidejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte balsamiko, osolte a ještě chvíli provařte, aby se tekutina zredukovala.
Papriky očistěte, nakrájejte na osm plátků a dejte je na gril – paprika by měla změknout a chytit barvu. Avokádo zbavte pecky a slupky a nakrájejte na plátky. Čedar nastrouhejte.
Mleté maso osolte, opepřete, dobře promíchejte a vytvarujte čtyři burgery. Burgery grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením je posypte sýrem, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte.
Sestavte burger: na spodní část housky dejte karamelizovanou cibuli, na ni maso, pak pár plátků avokáda a pečených paprik, při-
klopte vrchní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Snadné farmářské burgery

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Magazín 6/2017 (Letní speciál) Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

2–3 cibule
olivový olej
150 g třtinového cukru
4 lžíce balzamikového octa
sůl
2 červené papriky
1 avokádo
100 g čedaru
600 g 
mletého hovězího krku
čerstvě mletý pepř
4 burgerové housky

Jak na to?

Cibuli pokrájejte na klínky. Na pánvi rozehřejte trochu oleje a cibuli pomalu restujte dotmava. Přidejte cukr, nechte zkaramelizovat, přidejte balsamiko, osolte a ještě chvíli provařte, aby se tekutina zredukovala.
Papriky očistěte, nakrájejte na osm plátků a dejte je na gril – paprika by měla změknout a chytit barvu. Avokádo zbavte pecky a slupky a nakrájejte na plátky. Čedar nastrouhejte.
Mleté maso osolte, opepřete, dobře promíchejte a vytvarujte čtyři burgery. Burgery grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením je posypte sýrem, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte.
Sestavte burger: na spodní část housky dejte karamelizovanou cibuli, na ni maso, pak pár plátků avokáda a pečených paprik, při-
klopte vrchní částí housky.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty