Farmářská polévka plná zeleniny a luštěnin
Ingredience
60 g | hrachu |
60 g | bílých fazolí |
60 g | zelené čočky |
30 g | ječných krup |
1 | mrkev |
¼ | celeru |
1 | cibule |
½ | pórku |
30 ml | olivového oleje |
1,2 l | vody |
100 g | mraženého hrášku |
50 g | mražených zelených fazolek |
60 g | červené čočky |
100 g | brambor typu C |
sůl | |
pepř | |
8 | plátků knäckebrotu |
Postup přípravy
1. Den předem hrách, fazole, zelenou čočku a kroupy propláchněte a nechte namočené přes noc ve velké míse se studenou vodou.
2. Nakrájejte oloupanou mrkev a celer na kostičky a cibuli nadrobno. Pórek očistěte a nakrájejte na kolečka. Hrst ponechte stranou na ozdobu. Ve velkém hrnci rozehřejte olej a zeleninu orestujte.
3. Přilijte vodu, přidejte scezené a propláchnuté luštěniny a kroupy a vařte 40 minut doměkka. Cca 20 minut před koncem vaření přisypte mražený hrášek, zelené fazolky, propláchnutou červenou čočku a přidejte oloupané brambory nakrájené na kostičky, sůl a pepř.
4. Podávejte s knäckebrotem posypané kolečky pórku. Dobrou chuť.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY