1
Kondenzované mléko, mléko, cukr, žloutky a vanilkový lusk dejte do hrnce. Postavte ho nad horkou vodní lázeň a za stálého míchání nechte zhoustnout.
2
Když při zkoušce teploty ucítíte, že už vás pálí na prstu, sejměte z ohně, vyndejte vanilkový lusk, přilijte rum a ve studené vodní lázni metličkou šlehejte do vychladnutí.
3
Podávejte ozdobené špetkou muškátového oříšku.
1
Kondenzované mléko, mléko, cukr, žloutky a vanilkový lusk dejte do hrnce. Postavte ho nad horkou vodní lázeň a za stálého míchání nechte zhoustnout.
2
Když při zkoušce teploty ucítíte, že už vás pálí na prstu, sejměte z ohně, vyndejte vanilkový lusk, přilijte rum a ve studené vodní lázni metličkou šlehejte do vychladnutí.
3
Podávejte ozdobené špetkou muškátového oříšku.