Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyDomácí sušená rajčata
Albert logoAlbert logo
  • Domácí sušená rajčata

Domácí sušená rajčata

Domácí sušená rajčata
Velmi snadné
Více než 60 minut
4/5
Italská
Veganské
Předkrm

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Olej olivový
  • Rajčata cherry 1 kg
  • Balzamikový ocet 2 člž
  • Cukr tmavý 1 plž
  • Česnek 4 strouž.
  • Tymián sušený 1 plž
  • Tymián čerstvý 1 svaz.
  • Olej olivový
  • Rajčata cherry 1 kg
  • Balzamikový ocet 2 člž
  • Cukr tmavý 1 plž
  • Česnek 4 strouž.
  • Tymián sušený 1 plž
  • Tymián čerstvý 1 svaz.

Příprava

1
Troubu předehřejte na 100 °C.
2
Rajčata podélně přepulte a jedno vedle druhého je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, a to řezem nahoru.
3
Zastříkněte je olejem a balzamikem, posypte cukrem, česnekem a veškerým tymiánem. Pečte minimálně 4 hodiny.
1
Troubu předehřejte na 100 °C.
2
Rajčata podélně přepulte a jedno vedle druhého je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem, a to řezem nahoru.
3
Zastříkněte je olejem a balzamikem, posypte cukrem, česnekem a veškerým tymiánem. Pečte minimálně 4 hodiny.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě dnes

Od 12.03.2025 do 18.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 19.03.2025 do 25.03.2025

Platný ještě dnes

Od 12.03.2025 do 18.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 19.03.2025 do 25.03.2025

Platný ještě 8 dní

Od 12.03.2025 do 25.03.2025

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.