Polentový chléb s kukuřicí a sýrem
Ingredience
255 g | instantní polenty |
75 g | polohrubé mouky |
1 | lžička kypřicího prášku |
sůl | |
pepř | |
250 ml | podmáslí |
4 | vejce |
60 g | másla |
200 g | kukuřice z konzervy |
4 | jarní cibulky |
300 g | čedaru |
3 | chilli papričky |
Postup přípravy
1) Troubu předehřejte na 200 °C.
2) V míse smíchejte polentu, polohrubou mouku, kypřicí prášek, sůl a pepř, podmáslí, vejce a rozpuštěné máslo.
3) Nakonec do těsta vmíchejte i kukuřici, nakrájené cibulky, čedar a chilli papričky.
4) Těsto nalijte do vymazané kulaté formy o průměru 24 cm a pečte 30 až 35 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY