Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
0
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyDomácí nakládaný hermelín
Albert logoAlbert logo
  • Domácí nakládaný hermelín

Domácí nakládaný hermelín

Udělejte si doma atmosféru jako ve stylové hospůdce. Klasika k pivu jednoduše a rychle. Nakládanými hermelíny zaženete chuť na něco dobrého i okouzlíte návštěvu. Hotový hermelín je tak lahodný, že vám v lednici dlouho nevydrží. Možná si udělejte rovnou dvojitou dávku.
Domácí nakládaný hermelín
Velmi snadné
0-15 minut
4/5
Česká
Vegetariánské
Předkrm

Ingredience

Složení
3 porce
  • Hermelín 3 ks
  • Cibule 3 ks
  • Chilli paprička 3 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Nové koření 5 ks
  • Bobkový list 4 ks
  • Pepř celý 10 ks
  • Olej olivový
  • Hermelín 3 ks
  • Cibule 3 ks
  • Chilli paprička 3 ks
  • Česnek 4 strouž.
  • Nové koření 5 ks
  • Bobkový list 4 ks
  • Pepř celý 10 ks
  • Olej olivový

Příprava

1
Všechny hermelíny rozkrojte na 4 klínky. Docílíte tak rychlejšího naložení a vstřebání chuti z koření.
2
Nakrájejte 3 chilli papričky na kolečka, 3 cibule také na kolečka a 4 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky.
3
Přichystejte si 4 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 10 kuliček celého pepře. Postupně vše skládejte do zavařovací sklenice. Ideální je o objemu 1 litru.
4
Střídejte sýr, cibuli, chilli papričky, česnek a koření. Na závěr zalijte olejem tak, aby bylo vše řádně ponořeno.
5
Nechte v lednici 3–7 dní proležet. Pozor na dlouhé zrání! Hermelíny snězte, než se začnou zráním roztékat.
1
Všechny hermelíny rozkrojte na 4 klínky. Docílíte tak rychlejšího naložení a vstřebání chuti z koření.
2
Nakrájejte 3 chilli papričky na kolečka, 3 cibule také na kolečka a 4 stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky.
3
Přichystejte si 4 bobkové listy, 5 kuliček nového koření a 10 kuliček celého pepře. Postupně vše skládejte do zavařovací sklenice. Ideální je o objemu 1 litru.
4
Střídejte sýr, cibuli, chilli papričky, česnek a koření. Na závěr zalijte olejem tak, aby bylo vše řádně ponořeno.
5
Nechte v lednici 3–7 dní proležet. Pozor na dlouhé zrání! Hermelíny snězte, než se začnou zráním roztékat.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
  • Co byste o hermelínu měli vědět
    Hermelín je zdrojem bílkovin, vápníku, fosforu, vitaminu A a D. Není vhodný pro děti a těhotné ženy.
  • Jak udělat nakládaný hermelín zdravější
    Hermelín nahraďte méně tučným sýrem. Zkuste naložit mozzarellu s bazalkou nebo balkánský sýr s chilli papričkami a olivami.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 6 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 6 dní

Od 10.07.2024 do 16.07.2024

Platný ještě 6 dní

Od 03.07.2024 do 16.07.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.