Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Dezertní mini panáky

Další recepty a články

Sušenky ze slaného másla
Sušenky ze slaného...
Sušenky ze slaného másla
Sušenky ze slaného másla
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Cuketový koláč se sýrem
Cuketový koláč se...
Cuketový koláč se sýrem
Cuketový koláč se sýrem
Jahodovobezinkové palačinky
Jahodovobezinkové...
Jahodovobezinkové palačinky
Jahodovobezinkové palačinky

Dezertní mini panáky

Co budete potřebovat

100 g ovesných sušenek
30 g másla
4 plátky želatiny
100 ml mléka
150 g mascarpone
100 g polotučného jemného tvarohu
2 lžíce medu
1 lžička vanilkového extraktu
150 g mraženého lesního ovoce
2 lžíce třtinového cukru
20 g borůvek
snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. Ovesné sušenky rozmixujte v mixéru najemno a smíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs dejte do připravených skleniček ve vrstvě silné 1⁄2 cm.

2. Do mléka vložte 2 plátky želatiny a nechte nabobtnat. Pak mléko zahřejte tak, aby se želatina rozpustila, ale nevařte ji.

3. Mascarpone smíchejte s tvarohem, medem, vanilkovým extraktem a mlékem s rozpuštěnou želatinou. Směs nalijte do skleniček na sušenkovou vrstvu. Skleničky dejte do lednice nejméně na 2 hodiny.

4. Mezitím mražené lesní ovoce vsypte do rendlíku a rozvařte s cukrem. Pak stáhněte z ohně a vložte zbylé dva plátky želatiny. Nechte je rozpustit a nalijte do skleniček jako třetí vrstvu. Dejte ještě na 1 hodinu vychladit do lednice. Podávejte s borůvkami a mátou a servírujte s malými lžičkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dezertní mini panáky

Dezert Snadné Chuťovky Magazín 6/2021
(0)
Pro své hosty máme vždycky chuť připravit to nejlepší. Poradíme vám, jak být dobrým hostitelem i v případě, když chcete občerstvení připravit zdravě, ale přitom rychle a jednoduše. Už po prvním soustu začnou plánovat, kdy se staví znovu!

Co budete potřebovat

100 g ovesných sušenek
30 g másla
4 plátky želatiny
100 ml mléka
150 g mascarpone
100 g polotučného jemného tvarohu
2 lžíce medu
1 lžička vanilkového extraktu
150 g mraženého lesního ovoce
2 lžíce třtinového cukru
20 g borůvek
snítka čerstvé máty

Jak na to?

1. Ovesné sušenky rozmixujte v mixéru najemno a smíchejte s rozpuštěným máslem. Vzniklou směs dejte do připravených skleniček ve vrstvě silné 1⁄2 cm.

2. Do mléka vložte 2 plátky želatiny a nechte nabobtnat. Pak mléko zahřejte tak, aby se želatina rozpustila, ale nevařte ji.

3. Mascarpone smíchejte s tvarohem, medem, vanilkovým extraktem a mlékem s rozpuštěnou želatinou. Směs nalijte do skleniček na sušenkovou vrstvu. Skleničky dejte do lednice nejméně na 2 hodiny.

4. Mezitím mražené lesní ovoce vsypte do rendlíku a rozvařte s cukrem. Pak stáhněte z ohně a vložte zbylé dva plátky želatiny. Nechte je rozpustit a nalijte do skleniček jako třetí vrstvu. Dejte ještě na 1 hodinu vychladit do lednice. Podávejte s borůvkami a mátou a servírujte s malými lžičkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Sušenky ze slaného másla
Sušenky ze slaného másla
Sušenky ze slaného másla
Sušenky ze slaného másla
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake
Cuketový koláč se sýrem
Cuketový koláč se sýrem
Cuketový koláč se sýrem
Cuketový koláč se sýrem
Jahodovobezinkové palačinky
Jahodovobezinkové palačinky
Jahodovobezinkové palačinky
Jahodovobezinkové palačinky

Inspirujte se podobnými recepty