Pečené krůtí prso s cibulovorybízovým čatní a perníkem

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vánoce
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Krůtí prsní řízky 350 g
- Červené víno 200 ml
- Med 2 plž
- Skořice celá 1 ks
- Badyán celý 1 ks
- Máslo 30 g
- Olej 57 ml
- Cibule červená 1 ks
- Džem rybízový 160 g
- Sůl
- Pepř
- Směs na perník 133 g
- Vejce 1 ks
- Mléko 75 ml
- Mouka hrubá 20 g
- Majonéza lanýžová 50 ml
- Rybíz červený 1 hrs.
- Krůtí prsní řízky 350 g
- Červené víno 200 ml
- Med 2 plž
- Skořice celá 1 ks
- Badyán celý 1 ks
- Máslo 30 g
- Olej 57 ml
- Cibule červená 1 ks
- Džem rybízový 160 g
- Sůl
- Pepř
- Směs na perník 133 g
- Vejce 1 ks
- Mléko 75 ml
- Mouka hrubá 20 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.