Cizrnový salát s balkánským sýrem
Ingredience
400 g | zelených fazolek AQ |
olivový olej | |
2× 400g | plechovka nakládané cizrny, scezené, okapané |
2 | stroužky česneku, nakrájené na plátky |
7 | sušených rajčat, nakládaných v oleji, okapaných |
2–3 | kusy nakládaných paprik AQ |
1 | lžíce vinného octa |
1 | lžíce ochuceného oleje s chilli AExc |
200 g | balkánského sýru AQ |
sůl |
Postup přípravy
Troubu zahřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem, rozprostřete na něj fazolky, pokapejte olivovým olejem a dejte na deset minut péct. Pak fazolky přendejte do mísy, přidejte okapanou nakládanou cizrnu. Česnek, rajčata, nakládané papriky, vinný ocet a ochucený olej rozmixujte tyčovým mixérem. Mírně osolte a pak vmíchejte k fazolím. Podávejte s balkánským sýrem pokrájeným na kostičky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY