Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

400 g zelených fazolek AQ
olivový olej
2× 400g plechovka nakládané cizrny, scezené, okapané
2 stroužky česneku, nakrájené na plátky
7 sušených rajčat, nakládaných v oleji, okapaných
2–3 kusy nakládaných paprik AQ
1 lžíce vinného octa
1 lžíce ochuceného oleje s chilli AExc
200 g balkánského sýru AQ
sůl

Postup přípravy

Troubu zahřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem, rozprostřete na něj fazolky, pokapejte olivovým olejem a dejte na deset minut péct. Pak fazolky přendejte do mísy, přidejte okapanou nakládanou cizrnu. Česnek, rajčata, nakládané papriky, vinný ocet a ochucený olej rozmixujte tyčovým mixérem. Mírně osolte a pak vmíchejte k fazolím. Podávejte s balkánským sýrem pokrájeným na kostičky.

Pomohl vám recept?
24hodnocení4

Další videorecepty