
Cizrnový salát s balkánským sýrem
Ingredience
400 g | zelených fazolek AQ |
olivový olej | |
2× 400g | plechovka nakládané cizrny, scezené, okapané |
2 | stroužky česneku, nakrájené na plátky |
7 | sušených rajčat, nakládaných v oleji, okapaných |
2–3 | kusy nakládaných paprik AQ |
1 | lžíce vinného octa |
1 | lžíce ochuceného oleje s chilli AExc |
200 g | balkánského sýru AQ |
sůl |
Postup přípravy
Troubu zahřejte na 200 °C. Plech vyložte pečicím papírem, rozprostřete na něj fazolky, pokapejte olivovým olejem a dejte na deset minut péct. Pak fazolky přendejte do mísy, přidejte okapanou nakládanou cizrnu. Česnek, rajčata, nakládané papriky, vinný ocet a ochucený olej rozmixujte tyčovým mixérem. Mírně osolte a pak vmíchejte k fazolím. Podávejte s balkánským sýrem pokrájeným na kostičky.
Pomohl vám recept?
24hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod