Cibulačka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C.
Oloupanou cibuli nakrájejte na půlkolečka. V hrnci na rozpáleném másle a oleji restujte cibuli až do karamelové barvy. Přidejte tymián, nechte rozvonět a zalijte jedním litrem vroucí vody.
Vložte bujón, rozmíchejte a nechte 10–15 minut vařit. Dosolte a rozlijte do zapékacích misek. Navrch položte plátky bagety, překryjte podélně rozpůlenými plátky sýra až přes okraje misky a vložte na pět minut do trouby.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Cibulačka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 200 °C.
Oloupanou cibuli nakrájejte na půlkolečka. V hrnci na rozpáleném másle a oleji restujte cibuli až do karamelové barvy. Přidejte tymián, nechte rozvonět a zalijte jedním litrem vroucí vody.
Vložte bujón, rozmíchejte a nechte 10–15 minut vařit. Dosolte a rozlijte do zapékacích misek. Navrch položte plátky bagety, překryjte podélně rozpůlenými plátky sýra až přes okraje misky a vložte na pět minut do trouby.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio