×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Cibulačka

Další recepty a články

Zeleninový krém s bylinkovými...
Zeleninový krém s...
Zeleninový krém s bylinkovými...
Zeleninový krém s bylinkovými...
Silný vývar s kapáním
Silný vývar...
Silný vývar s kapáním
Silný vývar s kapáním
Ramen
Ramen
Ramen
Ramen
Husí kaldoun s bylinkovými...
Husí kaldoun...
Husí kaldoun s bylinkovými...
Husí kaldoun s bylinkovými...

Cibulačka

Co budete potřebovat

4 cibule
50 g másla
1 lžíce rostlinného oleje
4 větvičky tymiánu – lístky
1 kostka Bio zeleninového bujónu Nature's Promise
sůl
1 bílá bageta
8 plátků uzeného sýra

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Oloupanou cibuli nakrájejte na půlkolečka. V hrnci na rozpáleném másle a oleji restujte cibuli až do karamelové barvy. Přidejte tymián, nechte rozvonět a zalijte jedním litrem vroucí vody.
Vložte bujón, rozmíchejte a nechte 10–15 minut vařit. Dosolte a rozlijte do zapékacích misek. Navrch položte plátky bagety, překryjte podélně rozpůlenými plátky sýra až přes okraje misky a vložte na pět minut do trouby.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Cibulačka

Polévka Velmi snadné Vegetariánské Magazín 11/2018 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)
Cibulová polévka je v podzimních plískanicích doslova balzámem na duši. Její příprava je velmi snadná a cena ingrediencí také potěší. U nás získává deset bodů z deseti.

Co budete potřebovat

4 cibule
50 g másla
1 lžíce rostlinného oleje
4 větvičky tymiánu – lístky
1 kostka Bio zeleninového bujónu Nature's Promise
sůl
1 bílá bageta
8 plátků uzeného sýra

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C.
Oloupanou cibuli nakrájejte na půlkolečka. V hrnci na rozpáleném másle a oleji restujte cibuli až do karamelové barvy. Přidejte tymián, nechte rozvonět a zalijte jedním litrem vroucí vody.
Vložte bujón, rozmíchejte a nechte 10–15 minut vařit. Dosolte a rozlijte do zapékacích misek. Navrch položte plátky bagety, překryjte podélně rozpůlenými plátky sýra až přes okraje misky a vložte na pět minut do trouby.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Zeleninový krém s bylinkovými...
Zeleninový krém s bylinkovými...
Zeleninový krém s bylinkovými...
Zeleninový krém s bylinkovými...
Silný vývar s kapáním
Silný vývar s kapáním
Silný vývar s kapáním
Silný vývar s kapáním
Ramen
Ramen
Ramen
Ramen
Husí kaldoun s bylinkovými...
Husí kaldoun s bylinkovými...
Husí kaldoun s bylinkovými...
Husí kaldoun s bylinkovými...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat