Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Chřestový koláč z listového těsta

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki...
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové...
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Chřestový koláč z listového těsta

Co budete potřebovat

1 balení listového těsta
50 ml smetany na vaření Albert (12 %)
220 g sýra s modrou plísní Albert
¼ lžičky mletého muškátového oříšku
250 g zeleného chřestu
2 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
1 vejce

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C.

2. Těsto rozválejte nebo kupte již rozválené, rozbalte na plech vyložený pečicím papírem a potřete je pomocí mašlovačky smetanou, 1 cm od okrajů nechte suchý.

3. Posypte nahrubo nastrouhanou nivou, muškátovým oříškem a vyskládejte chřestem, hlavičky pokládejte střídavě na opačnou stranu. Zakapejte olejem, osolte a opepřete. Mašlovačkou potřete okraje těsta rozšlehaným vejcem a pečte v troubě 20 minut.

4. Servírujte nakrájené na čtverce. Dobrou chuť.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Chřestový koláč z listového těsta

Předkrm Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Magazín 5/2020 Počet porcí: 1 koláč
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

1 balení listového těsta
50 ml smetany na vaření Albert (12 %)
220 g sýra s modrou plísní Albert
¼ lžičky mletého muškátového oříšku
250 g zeleného chřestu
2 lžíce olivového oleje
sůl a pepř
1 vejce

Jak na to?

1. Předehřejte troubu na 190 °C.

2. Těsto rozválejte nebo kupte již rozválené, rozbalte na plech vyložený pečicím papírem a potřete je pomocí mašlovačky smetanou, 1 cm od okrajů nechte suchý.

3. Posypte nahrubo nastrouhanou nivou, muškátovým oříškem a vyskládejte chřestem, hlavičky pokládejte střídavě na opačnou stranu. Zakapejte olejem, osolte a opepřete. Mašlovačkou potřete okraje těsta rozšlehaným vejcem a pečte v troubě 20 minut.

4. Servírujte nakrájené na čtverce. Dobrou chuť.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Kalifornské sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Vegetariánské maki sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi
Jednoduché lososové sushi

Inspirujte se podobnými recepty