Chřestový koláč z listového těsta
Ingredience
1 | balení listového těsta |
50 ml | smetany na vaření Albert (12 %) |
220 g | sýra s modrou plísní Albert |
¼ | lžičky mletého muškátového oříšku |
250 g | zeleného chřestu |
2 | lžíce olivového oleje |
sůl a pepř | |
1 | vejce |
Postup přípravy
1. Předehřejte troubu na 190 °C.
2. Těsto rozválejte nebo kupte již rozválené, rozbalte na plech vyložený pečicím papírem a potřete je pomocí mašlovačky smetanou, 1 cm od okrajů nechte suchý.
3. Posypte nahrubo nastrouhanou nivou, muškátovým oříškem a vyskládejte chřestem, hlavičky pokládejte střídavě na opačnou stranu. Zakapejte olejem, osolte a opepřete. Mašlovačkou potřete okraje těsta rozšlehaným vejcem a pečte v troubě 20 minut.
4. Servírujte nakrájené na čtverce. Dobrou chuť.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY