×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Červené papriky nakládané v bílém víně

Další recepty a články

Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Fermentovaná zelenina
Fermentovaná...
Fermentovaná zelenina
Fermentovaná zelenina

Červené papriky nakládané v bílém víně

Co budete potřebovat

10 červených bio paprik
1 cibule Nature‘s Promise (NP) Bio
6 stroužků česneku NP Bio
1⁄2 lžíce sušené bazalky
2 lžíce cukru
1 lžíce soli
100 ml bílého vína
AH Bio Sauvignon
60 ml jablečného octa

Jak na to?

1. Rozehřejte troubu na 200 °C, program gril.
2. Papriky vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Z každé strany pečte 10 minut. Poté vložte do sáčku. Uzavřete a nechte 15 minut spařit.
3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky.
4. Spařené papriky oloupejte, vyjměte jádřince a vložte do zavařovacích sklenic. Rovnoměrně rozdělte do obou sklenic cibuli, oloupané česneky, bazalku, cukr a sůl. Dolijte vínem, octem, případně vodou a zavařte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Červené papriky nakládané v bílém víně

Příloha Snadné Zavařeniny Něco lehkého Bezlepkové Vegetariánské Bez laktózy Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 2x 700 ml
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

10 červených bio paprik
1 cibule Nature‘s Promise (NP) Bio
6 stroužků česneku NP Bio
1⁄2 lžíce sušené bazalky
2 lžíce cukru
1 lžíce soli
100 ml bílého vína
AH Bio Sauvignon
60 ml jablečného octa

Jak na to?

1. Rozehřejte troubu na 200 °C, program gril.
2. Papriky vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Z každé strany pečte 10 minut. Poté vložte do sáčku. Uzavřete a nechte 15 minut spařit.
3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky.
4. Spařené papriky oloupejte, vyjměte jádřince a vložte do zavařovacích sklenic. Rovnoměrně rozdělte do obou sklenic cibuli, oloupané česneky, bazalku, cukr a sůl. Dolijte vínem, octem, případně vodou a zavařte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Fermentovaná zelenina
Fermentovaná zelenina
Fermentovaná zelenina
Fermentovaná zelenina

Inspirujte se podobnými recepty