Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Červené papriky nakládané v bílém víně

Červené papriky nakládané v bílém víně

Ingredience

10 červených bio paprik
1 cibule Nature‘s Promise (NP) Bio
6 stroužků česneku NP Bio
1⁄2 lžíce sušené bazalky
2 lžíce cukru
1 lžíce soli
100 ml bílého vína
AH Bio Sauvignon
60 ml jablečného octa

Postup přípravy

1. Rozehřejte troubu na 200 °C, program gril.
2. Papriky vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Z každé strany pečte 10 minut. Poté vložte do sáčku. Uzavřete a nechte 15 minut spařit.
3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na měsíčky.
4. Spařené papriky oloupejte, vyjměte jádřince a vložte do zavařovacích sklenic. Rovnoměrně rozdělte do obou sklenic cibuli, oloupané česneky, bazalku, cukr a sůl. Dolijte vínem, octem, případně vodou a zavařte.

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty