1
Nejdřív připravte nakládané cibulky. Promíchejte ocet s cukrem a solí a vodou. Míchejte tak dlouho, až se cukr a sůl rozpustí. Do misky dejte cibuli a zalijte ji připraveným nálevem. Nechte aspoň hodinu odstát při pokojové teplotě.
2
Maso den předem potřete cukrem a solí a zabalte do fólie. Nechte 12–24 hodin odležet v lednici. Pak slijte tekutinu, kterou maso pustilo, a posypte ho chilli. Předehřejte troubu na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny, pak stáhněte teplotu na 170 °C a maso propékejte další hodinu doměkka. Mezitím se dejte do ananasu. V pánvi rozehřejte olej, přidejte ananas, cukr a chilli a promíchejte. Za stálého míchání opékejte 5 minut, až ananas začne karamelizovat. Odložte stranou.
3
Upečené maso nechte trochu vychladnout a pak ho nakrájejte na plátky. Maso rozdělte na tortilly, přidejte avokádo, ananas, nakládané cibulky a posypte čerstvým koriandrem. Podávejte se skrojky limety.
1
Nejdřív připravte nakládané cibulky. Promíchejte ocet s cukrem a solí a vodou. Míchejte tak dlouho, až se cukr a sůl rozpustí. Do misky dejte cibuli a zalijte ji připraveným nálevem. Nechte aspoň hodinu odstát při pokojové teplotě.
2
Maso den předem potřete cukrem a solí a zabalte do fólie. Nechte 12–24 hodin odležet v lednici. Pak slijte tekutinu, kterou maso pustilo, a posypte ho chilli. Předehřejte troubu na 230 °C. Pečte bůček půl hodiny, pak stáhněte teplotu na 170 °C a maso propékejte další hodinu doměkka. Mezitím se dejte do ananasu. V pánvi rozehřejte olej, přidejte ananas, cukr a chilli a promíchejte. Za stálého míchání opékejte 5 minut, až ananas začne karamelizovat. Odložte stranou.
3
Upečené maso nechte trochu vychladnout a pak ho nakrájejte na plátky. Maso rozdělte na tortilly, přidejte avokádo, ananas, nakládané cibulky a posypte čerstvým koriandrem. Podávejte se skrojky limety.