1
Nejdříve si připravte zeleninu na gril. Celou neoloupanou palici česneku rozkrojte napůl. Obě papriky omyjte, rozpulte a vyjměte jádřince. Omyjte cuketu a nakrájejte ji podélně na silnější plátky a všechny 3 cibule oloupejte a rozkrojte na měsíčky.
2
Do olivového oleje přidejte čerstvé bylinky a připravenou zeleninu poté potřete 2 lžícemi panenského olivového oleje s bylinkami. Nechte ji chvilku marinovat, než se rozpálí gril. Nařízněte nožem 8 bio špekáčků na koncích do kříže a kvůli lepšímu propečení i po stranách do mřížky.
3
Zeleninu a špekáčky vložte na gril a postupně opékejte ze všech stran dozlatova.
4
Pak vše přemístěte na tác, dozdobte bylinkami, ochuťte lžičkou hrubozrnné soli a opepřete. Špekáčky v bio kvalitě chutnají skvěle a navíc jsou lepší pro vás i pro přírodu.
1
Nejdříve si připravte zeleninu na gril. Celou neoloupanou palici česneku rozkrojte napůl. Obě papriky omyjte, rozpulte a vyjměte jádřince. Omyjte cuketu a nakrájejte ji podélně na silnější plátky a všechny 3 cibule oloupejte a rozkrojte na měsíčky.
2
Do olivového oleje přidejte čerstvé bylinky a připravenou zeleninu poté potřete 2 lžícemi panenského olivového oleje s bylinkami. Nechte ji chvilku marinovat, než se rozpálí gril. Nařízněte nožem 8 bio špekáčků na koncích do kříže a kvůli lepšímu propečení i po stranách do mřížky.
3
Zeleninu a špekáčky vložte na gril a postupně opékejte ze všech stran dozlatova.
4
Pak vše přemístěte na tác, dozdobte bylinkami, ochuťte lžičkou hrubozrnné soli a opepřete. Špekáčky v bio kvalitě chutnají skvěle a navíc jsou lepší pro vás i pro přírodu.