
Čerstvý pstruh s hráškovým pyré
Postup přípravy
1. Z ryb vyřízněte filety a posypte je kmínem, solí a pepřem.
2. Přendejte je do zapékací nádoby kůží dolů. Přelijte rozpuštěným máslem, vínem a šťávou z 1 citronu.
3. V troubě vyhřáté na 180 °C pečte 25 minut. Během pečení několikrát přelijte výpekem.
4. Na pyré orestujte na másle hrášek. Osolte, opepřete a 10 minut duste. Poté rozmixujte tyčovým mixérem.
5. Filety na talíři přelijte výpekem a servírujte s plátky citronu, petrželkou a tymiánem. Podávejte s hráškovým pyré, které ozdobte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod