Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čerstvý pstruh s hráškovým pyré

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Čerstvý pstruh s hráškovým pyré

Co budete potřebovat

2 vykuchaní pstruzi
1 lžička kmínu
sůl, pepř
150 g másla
200 ml bílého vína
2 citrony
2 snítky hladkolisté petrželky
2 snítky tymiánu
80 g másla
400 g hrášku
2 jarní cibulky

Jak na to?

1. Z ryb vyřízněte filety a posypte je kmínem, solí a pepřem.
2. Přendejte je do zapékací nádoby kůží dolů. Přelijte rozpuštěným máslem, vínem a šťávou z 1 citronu.
3. V troubě vyhřáté na 180 °C pečte 25 minut. Během pečení několikrát přelijte výpekem.
4. Na pyré orestujte na másle hrášek. Osolte, opepřete a 10 minut duste. Poté rozmixujte tyčovým mixérem.
5. Filety na talíři přelijte výpekem a servírujte s plátky citronu, petrželkou a tymiánem. Podávejte s hráškovým pyré, které ozdobte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čerstvý pstruh s hráškovým pyré

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Bezlepkové Magazín 6/2019 Počet porcí: 4 porce
(0)

Co budete potřebovat

2 vykuchaní pstruzi
1 lžička kmínu
sůl, pepř
150 g másla
200 ml bílého vína
2 citrony
2 snítky hladkolisté petrželky
2 snítky tymiánu
80 g másla
400 g hrášku
2 jarní cibulky

Jak na to?

1. Z ryb vyřízněte filety a posypte je kmínem, solí a pepřem.
2. Přendejte je do zapékací nádoby kůží dolů. Přelijte rozpuštěným máslem, vínem a šťávou z 1 citronu.
3. V troubě vyhřáté na 180 °C pečte 25 minut. Během pečení několikrát přelijte výpekem.
4. Na pyré orestujte na másle hrášek. Osolte, opepřete a 10 minut duste. Poté rozmixujte tyčovým mixérem.
5. Filety na talíři přelijte výpekem a servírujte s plátky citronu, petrželkou a tymiánem. Podávejte s hráškovým pyré, které ozdobte jarní cibulkou nakrájenou na kolečka.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Inspirujte se podobnými recepty