Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Čerství pstruzi v papilotě

Čerství pstruzi v papilotě

Ingredience

2 vykuchaní pstruzi
sůl, pepř
1 citron
4 snítky rozmarýnu
100 g červených a žlutých cherry rajčat
2 jarní cibulky
1 cuketa
8 baby mrkví
2 stonky řapíkatého celeru
80 g másla

Postup přípravy

1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty