Čerství pstruzi v papilotě
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Čerství pstruzi v papilotě
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio