Čerství pstruzi v papilotě
Ingredience
2 | vykuchaní pstruzi |
sůl, pepř | |
1 | citron |
4 | snítky rozmarýnu |
100 g | červených a žlutých cherry rajčat |
2 | jarní cibulky |
1 | cuketa |
8 | baby mrkví |
2 | stonky řapíkatého celeru |
80 g | másla |
Postup přípravy
1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY