Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Čerství pstruzi v papilotě

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Čerství pstruzi v papilotě

Co budete potřebovat

2 vykuchaní pstruzi
sůl, pepř
1 citron
4 snítky rozmarýnu
100 g červených a žlutých cherry rajčat
2 jarní cibulky
1 cuketa
8 baby mrkví
2 stonky řapíkatého celeru
80 g másla

Jak na to?

1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Čerství pstruzi v papilotě

Hlavní chod Snadné Bezlepkové Magazín 5/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

2 vykuchaní pstruzi
sůl, pepř
1 citron
4 snítky rozmarýnu
100 g červených a žlutých cherry rajčat
2 jarní cibulky
1 cuketa
8 baby mrkví
2 stonky řapíkatého celeru
80 g másla

Jak na to?

1. Pstruhy opláchněte a osušte papírovou utěrkou. Osolte a opepřete je na povrchu i uvnitř. Do břišní dutiny vložte kolečka citronu a snítky rozmarýnu.
2. Na každého pstruha si připravte pečicí papír o rozměru 40 × 40 cm. Doprostřed čtverce vložte pstruha a obložte ho zeleninou. Přidejte plátky másla.
3. Papír zabalte tak, abyste vytvořili pevné balíčky. Zpevněte je kuchyňským provázkem a přesuňte na grilovací tácek nebo pekáč. Ten umístěte na rošt a na mírném ohni grilujte 30 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty