×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Burger Americano se salsou
45 minut , Hlavní chod , Velmi snadné , Americká , Maso , Grilování ,

Burger Americano se salsou

Co budu potřebovat

2 hovězí burgery Americano
2 housky na burger Albert
2 plátky sýru cheddar
majonéza
kečup
listový salát
Salsa:
50 g cherry rajčat
1/2 menší červená cibule
1-2 lžíce naložených jalapeňos
1 avokádo
2 stroužky česneku
1 lžíce citrónové šťávy
sůl, pepř

Jak na to?

Avokádo rozřízněte napůl, vyndejte pecku a pomocí lžíce oddělte avokádo od slupky. Nakrájejte na kostky, dejte do misky a zakápněte šťávou z citrónu. Přidejte na kostky nakrájené rajčata, cibuli, naložené jalapenos a nadrobno nasekaný česnek. Dochuťte solí, pepřem a zlehka promíchejte. Rozpalte menší pánev, přidejte 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Na větší pánvi opečte dozlatova housky rozříznuté napůl. Opečený spodní díl housky potřete kečupem, položte na něj 1-2 listy salátu, opečené maso, plátek cheddaru a salsu. Vrchní díl burgeru potřete majonézou a přiklopte.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Biskupský chlebíček

    Moučníky a koláče 60 minut
  • Sýrové bulky

    Chuťovky 60 minut
  • Mandlové hvězdičky

    Cukroví 30 minut