Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 hovězí burgery Americano
2 housky na burger Albert
2 plátky sýru cheddar
majonéza
kečup
listový salát
Salsa:
50 g cherry rajčat
1/2 menší červená cibule
1-2 lžíce naložených jalapeňos
1 avokádo
2 stroužky česneku
1 lžíce citrónové šťávy
sůl, pepř

Postup přípravy

Avokádo rozřízněte napůl, vyndejte pecku a pomocí lžíce oddělte avokádo od slupky. Nakrájejte na kostky, dejte do misky a zakápněte šťávou z citrónu. Přidejte na kostky nakrájené rajčata, cibuli, naložené jalapenos a nadrobno nasekaný česnek. Dochuťte solí, pepřem a zlehka promíchejte. Rozpalte menší pánev, přidejte 1 lžíci oleje a opečte burgery z obou stran. Na větší pánvi opečte dozlatova housky rozříznuté napůl. Opečený spodní díl housky potřete kečupem, položte na něj 1-2 listy salátu, opečené maso, plátek cheddaru a salsu. Vrchní díl burgeru potřete majonézou a přiklopte.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
14hodnocení3

Další videorecepty