Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Bún bò nam bô

Další recepty a články

Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Rýžový burger s trhaným masem
Rýžový burger...
Rýžový burger s trhaným masem
Rýžový burger s trhaným masem
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí...
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 

Bún bò nam bô

Co budete potřebovat

400 g hovězího zadního bez kosti
4 lžíce rybí omáčky
sůl, pepř
3 stroužky česneku
1 lžíce rostlinného oleje
1 hrst mungo klíčků
1 mrkev
1/2 okurky
1 hrst čerstvého koriandru
150 g nesolených arašídů
1 balení nudlí bún
1 limeta
30 g třtinového cukru
1/2 chilli papričky

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte 2 lžíce rybí omáčky, špetku soli a pepře, najemno nasekané 2 stroužky česneku a lžíci oleje. Nechte asi hodinu odležet.
2. Připravte si všechnu zeleninu nakrájenou na tenké nudličky, klíčky a nasekané bylinky. Arašídy opražte nasucho na pánvi a rozdrťte nahrubo v hmoždíři nebo válečkem.
3. Nudle bún uvařte dle návodu na obalu a propláchněte následně studenou vodou, aby se nelepily.
4. Na rozpálené pánvi zprudka orestujte naložené maso a případně ještě dochuťte.
5. Na zálivku smíchejte horkou vodu, 2 lžíce rybí omáčky, šťávu z 1 limety, cukr, 1/2 nasekané chilli papričky a nasekaný stroužek česneku.
6. Do velké mísy vložte nudle, zeleninu, mungo klíčky, bylinky, maso a vše zalijte zálivkou. Na závěr posypte arašídy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bún bò nam bô

Hlavní chod Snadné Asijská Maso Magazín 9/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g hovězího zadního bez kosti
4 lžíce rybí omáčky
sůl, pepř
3 stroužky česneku
1 lžíce rostlinného oleje
1 hrst mungo klíčků
1 mrkev
1/2 okurky
1 hrst čerstvého koriandru
150 g nesolených arašídů
1 balení nudlí bún
1 limeta
30 g třtinového cukru
1/2 chilli papričky

Jak na to?

1. Maso nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte 2 lžíce rybí omáčky, špetku soli a pepře, najemno nasekané 2 stroužky česneku a lžíci oleje. Nechte asi hodinu odležet.
2. Připravte si všechnu zeleninu nakrájenou na tenké nudličky, klíčky a nasekané bylinky. Arašídy opražte nasucho na pánvi a rozdrťte nahrubo v hmoždíři nebo válečkem.
3. Nudle bún uvařte dle návodu na obalu a propláchněte následně studenou vodou, aby se nelepily.
4. Na rozpálené pánvi zprudka orestujte naložené maso a případně ještě dochuťte.
5. Na zálivku smíchejte horkou vodu, 2 lžíce rybí omáčky, šťávu z 1 limety, cukr, 1/2 nasekané chilli papričky a nasekaný stroužek česneku.
6. Do velké mísy vložte nudle, zeleninu, mungo klíčky, bylinky, maso a vše zalijte zálivkou. Na závěr posypte arašídy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Kuřecí kari
Rýžový burger s trhaným masem
Rýžový burger s trhaným masem
Rýžový burger s trhaným masem
Rýžový burger s trhaným masem
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Vepřová panenka s vůní asie 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 
Babiččiny krůtí špejle 

Inspirujte se podobnými recepty