×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Bulgurový tabuleh s panenkou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú

Bulgurový tabuleh s panenkou

Co budete potřebovat

120 g bulguru
300 g brokolice
2 okurky
sůl
pepř
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
800 g vepřové panenky
75 g vlašských ořechů
15 g sezamového semínka
1 lžíce sušeného česneku
250 g cherry rajčat
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Bulgur nasypte do mísy, zalijte 375 ml vroucí vody a nechte stát 30 minut, nebo dokud bulgur nezměkne. Pak nechte kompletně zchladnout.
Troubu předehřejte na 200 °C. Brokolici najemno rozmixujte, smíchejte s bulgurem a kousky okurky. Podle chuti osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou a olejem. Dejte stranou.
Vepřovou panenku omyjte, osušte, potřete olejem a důkladně osolte a opepřete. Ořechy nahrubo nasekejte nebo rozmixujte, smíchejte se sezamovým semínkem a sušeným česnekem i pepřem. Ve směsi panenku obalte a dejte na vymazaný pekáček. Pečte 10 minut, pak do pekáčku přidejte i rajčata a pečte společně dalších 5 minut. Servírujte společně s bulgurem, posypané petrželkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Bulgurový tabuleh s panenkou

Hlavní chod Snadné Orientální Petržel kadeřavá , Rajče Magazín 3/2014
Průměrné hodnocení 4 (11)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

120 g bulguru
300 g brokolice
2 okurky
sůl
pepř
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce olivového oleje
800 g vepřové panenky
75 g vlašských ořechů
15 g sezamového semínka
1 lžíce sušeného česneku
250 g cherry rajčat
hladkolistá petrželka

Jak na to?

Bulgur nasypte do mísy, zalijte 375 ml vroucí vody a nechte stát 30 minut, nebo dokud bulgur nezměkne. Pak nechte kompletně zchladnout.
Troubu předehřejte na 200 °C. Brokolici najemno rozmixujte, smíchejte s bulgurem a kousky okurky. Podle chuti osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou a olejem. Dejte stranou.
Vepřovou panenku omyjte, osušte, potřete olejem a důkladně osolte a opepřete. Ořechy nahrubo nasekejte nebo rozmixujte, smíchejte se sezamovým semínkem a sušeným česnekem i pepřem. Ve směsi panenku obalte a dejte na vymazaný pekáček. Pečte 10 minut, pak do pekáčku přidejte i rajčata a pečte společně dalších 5 minut. Servírujte společně s bulgurem, posypané petrželkou.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.