
Treska s rajčatovou salsou
Treska prospívá zdraví srdce.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Sušená rajčata 80 g
- Chilli mleté 1/4 člž
- Brambory 400 g
- Sůl
- Rajčata cherry 125 g
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Pepř
- Olej sezamový BIO 2 plž
- Treska filet 4 ks
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Sušená rajčata 80 g
- Chilli mleté 1/4 člž
- Brambory 400 g
- Sůl
- Rajčata cherry 125 g
- Tymián čerstvý 2 snít.
- Pepř
- Olej sezamový BIO 2 plž
- Treska filet 4 ks
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
Příprava
- 1Brambory uvařte v osolené vodě 20 minut.
- 2Do mísy vsypte rozpůlená cherry rajčata, na nudličky pokrájená sušená rajčata, přisypte chilli, tymián a pepř. Promíchejte s olivovým olejem.
- 3Na plech vyložený pečicím papírem vložte tresku nahoru stranou, kde byla kůže. Osolte, potřete rajčatovou směsí a pečte 10 minut na 200 °C.
- 4Do krabiček vložte brambory, filet tresky a rajčatovou salsu. Posypte pažitkou.
- 1Brambory uvařte v osolené vodě 20 minut.
- 2Do mísy vsypte rozpůlená cherry rajčata, na nudličky pokrájená sušená rajčata, přisypte chilli, tymián a pepř. Promíchejte s olivovým olejem.
- 3Na plech vyložený pečicím papírem vložte tresku nahoru stranou, kde byla kůže. Osolte, potřete rajčatovou směsí a pečte 10 minut na 200 °C.
- 4Do krabiček vložte brambory, filet tresky a rajčatovou salsu. Posypte pažitkou.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.