Bůčkové výpečky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Bůček pokrájejte na drobné kostičky, menší než na moravského vrabce. V pekáčku je promíchejte se solí, kmínem, rozmačkaným česnekem a jemně nastrouhaným zázvorem. Nechte asi 1 hodinu odpočinout v ledničce, pak lehce podlijte, přidejte tymián a dejte péct na 1,5–2 hodiny do trouby vyhřáté na 160 °C.
Tip - Nejlepší přílohou k výpečkům jsou pořádné krajíce čerstvého chleba.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Bůčkové výpečky
Co budete potřebovat
Jak na to?
Bůček pokrájejte na drobné kostičky, menší než na moravského vrabce. V pekáčku je promíchejte se solí, kmínem, rozmačkaným česnekem a jemně nastrouhaným zázvorem. Nechte asi 1 hodinu odpočinout v ledničce, pak lehce podlijte, přidejte tymián a dejte péct na 1,5–2 hodiny do trouby vyhřáté na 160 °C.
Tip - Nejlepší přílohou k výpečkům jsou pořádné krajíce čerstvého chleba.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio