
Bůčkové výpečky
Postup přípravy
Bůček pokrájejte na drobné kostičky, menší než na moravského vrabce. V pekáčku je promíchejte se solí, kmínem, rozmačkaným česnekem a jemně nastrouhaným zázvorem. Nechte asi 1 hodinu odpočinout v ledničce, pak lehce podlijte, přidejte tymián a dejte péct na 1,5–2 hodiny do trouby vyhřáté na 160 °C.
Tip - Nejlepší přílohou k výpečkům jsou pořádné krajíce čerstvého chleba.
Pomohl vám recept?
19hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod